Trenger du flaggstang? Ring oss på +47 911 25 575 eller send e-post til post@vssv.no

Vi produserer flagg og vimpler med ditt design

Enten du er bedrift eller privatperson kan vi hjelpe deg med å produsere din egen vimpel eller flagg med ditt eget design. Enten du har designet klart eller bare ideen, kan vi hjelpe deg med å realisere det.


Flagg

Vi leverer både stående og liggende flagg med eget design. Enten det er firmalogo eller navnetrekk, så produserer vi det med god kvalitet tilpasset høyden på din flaggstang.


Vimpel

Vimpel kan produseres med din firmalogo eller ditt navntrekk – uansett design du måtte ønske kan vi hjelpe deg med å produsere vimpel. Vi produserer med god kvalitet tilpasset din flaggstang.


Kvalitet

Flagg og vimpler kan produseres i de fleste typer kvaliteter, alt avhengig av pris. Vi vil gi råd og anbefalinger- og sammen med deg finne ut hvilken type som passer best for deg og ditt formål.


Størrelser

Størrelsen kan du selv velge fritt, men normalt produserer vi fra 125cm – 500cm. Her finner man størrelser som passer både til fasadestenger, balkonstenger og vanlige flaggstenger som strekker seg fra 6-16/18 meter. Uansett behov vil vi være med deg i prosessen og komme med klare råd- og anbefalinger om valg av størrelse til din vimpel eller flagg.


Perfekt måte for bedrifter å profilere seg på

Som bedrift kan flagg eller vimpel med egen logo være en god plattform å bygge merkevarebevissthet på. Vi kan hjelpe deg med utforming av design på din vimpel/flagg om du ikke allerede har filen klar. Ta kontakt med oss for en hyggelig prat om dette.